torsdag 15 november 2012

Trendbrott i sikte för Örebro

Det är ingen lätt uppgift för Örebro som väntar i morgon när Mora kommer på besök. Bortalaget har superstjärnan Anze Kopitar som verkligen har levererat de senaste matcherna. Men vinst är nästan ett måste om inte de övriga topplagen ska dra iväg utom räckhåll för Örebro. 

Efter matchen mot Södertälje var det ett ganska frustrerat lag, jag pratade med ett par spelare och det var tydligt att det finns så mycket som man inte fått ut ännu. Man var riktigt missnöjda med att inte få med sig en vinst, även om det hade blivit efter straffar. Självförtroende var nog det vanligaste ordet jag hörde nämnas, eller snarare bristen på självförtroende. Det blir nyckeln imorgon, vågar man gå ut och spela den offensiva hockey som tagit Örebro till toppen av tabellen ifjol och i början av den här säsongen så vinner man. Men smyger sig nervositet och rädsla för att misslyckas in då kommer även den här matchen att bli en tung kväll för Örebrofansen. 

Jag tror att man kan samla sig, det är en bra match med Kopitar och Mora som ger lite extra tändvätska till Örebros stjärnor och man bör kunna tända till lite extra. Det kommer att bli en intressant match och det är en otroligt viktig match, jag tror att Örebro grejar det till sist. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar