torsdag 1 november 2012

Luleås succéartade bortaturné avslutades med ny seger

8p av 12 möjliga och poäng i samtliga fyra matcher blev facit för Luleås bortaturné, ett facit som måste betecknas som mer än godkänt. Idag spelade Luleå sin sista match på den samma och avslutade riktigt snygg, med en 2-1 seger efter straffar mot Frölunda. 

Det var ett rejält sömnpiller i matchen mot Timrå, Luleå gjorde en riktigt dålig prestation i den matchen men idag var det en betydligt bättre insats från samtliga spelare. Frölunda bjöd upp till match och det var en helt okej hockeymatch det bjöds på, många lägen skapades och det var en ganska hög spelkvalité. 

Luleå bjöds verkligen på sitt mål under ordinarie speltid, Hudacek stoppade pucken och skulle bara spela ut den igen när något gick väldigt galet. Istället för att skjuta den till en medspelare så träffade han Chris Abbott som tackade för bjudningen och vispade in 1-0 målet. Frölunda kom tillbaka in i matchen efter att Sjöström styrt in 1-1 bakom Johan Gustafsson i mitten av den tredje perioden. I slutet av matchen fick Luleå chansen att avgöra och ta hem tre poäng när man hade ett powerplay i slutet av matchen, det blev mållöst och Luleå fick även en till chans till spel i numerärt överläge i sudden men det blev straffar som fick avgöra 

Där hittade Klasen rätt med sin straff och Johan Gustafsson visade än en gång prov på vilken skicklig målvakt han är när han stoppade samtliga straffar från Frölundaspelarna. 

Koivisto, Gustafsson och Jacobsson stod för riktigt stabila insatser och förtjänar lite extra plus. 

1 kommentar:

  1. Koivisto skapar lägen men mer blir det inte...?

    SvaraRadera