torsdag 1 november 2012

Tung förlust för Örebro

Almtuna är verkligen ett lag att se upp med den här säsongen. Jag dömde ut lagets chanser innan säsongen startade och tippade laget sist i tabellen. Men laget har verkligen förvånat och skrällt mot flera av topplagen. Det är imponerande och det var en tung förlust för Örebro som precis börjat hitta en vinnande trend igen, 

Almtuna tog en tidig ledning när lagets specielle målskytt Mattias Guter skickade in 1-0 efter bara fyra minuters spel. Guter har visat en härlig målform och har nu gjort 11mål på 17 matcher vilket motsvarar 28% av lagets målskörd, imponerande. 

Men Örebro tog sig tillbaka in i matchen och genom mål av Mitell och Yetman så var man uppe i ledning och där trodde jag att Örebro skulle segla ifrån Almtuna, men som så många gånger förut den här säsongen kvitterade Almtuna och gick sen ifrån Örebro till en 4-2 ledning, en ledning som krymptes när Weinstock gjorde 3-4, men Örebro orkade aldrig komma ikapp och Almtuna punkterade matchen när Gråhns gjorde 5-3 till hemmalaget. 

Viktiga poäng för Almtuna som kämpar med Tingsryd och Asplöven om platserna ovanför strecket. Även om det inte är på något sätt en stabil placering man har i tabellen så har man varit bättre än väntat. Örebro behöver hitta tillbaka till sitt vinnande spel som man hade i inledningen av säsongen och snart, det är inte bra att tappa för mycket mot de andra topplagen. 

1 kommentar:

  1. Mins Almtunas upphämtning förra året, har de startat samma form men tidigare i år?

    SvaraRadera