lördag 10 november 2012

Mer om Karlskronas "hemliga" NHL-spelare

Det har surrats om det rejält ett par dagar, Karlskrona försöker att knyta upp en NHL-spelare, har även fått att den NHL-spelare det handlar om är ingen mindre än Patric Hörnqvist. Jag har försökt rota lite mer i det ämnet och så här ser det ut.

Det verkar vara fastslaget att det är Hörnqvist snacket handlar om, namnet har jag fått från både två och tre olika källor som har bra insyn i Karlskrona. Hur nära är det då? Enligt Hörnqvists agent, Lars Cederström som  jag precis har fått svar av så är det INTE aktuellt med Karlskrona för Hörnqvist. 

Nu är det visserligen så att när det förhandlas hit och dit så hör man väldigt ofta att det inte är aktuellt med en viss spelare för att det sen blir klart dagen efter. Så vi får helt enkelt se vad som händer där, men så ligger läget just nu enligt Cederström. 

Det innebär att Karlskrona saknar någon riktig förstärkning, om det stämmer att Conny slutförhandlar med Djurgården och att Hörnqvist inte är aktuell så börjar det bli lite bråttom att knyta upp nya spelare, för nya spelare behöver Karlskrona, speciellt när det gäller forwards som kan leverera och leda lagets offensiv. Backar behövs också men framförallt så saknar man en "leading line" som ser till att göra poäng och vara ett ständigt hot för motståndarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar