tisdag 13 november 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Blir lite av ett nattligt inlägg ikväll men det får man ta ibland. Äntligen spel i Elitserien igen! Så här tror jag att det slutar: 

Växjö - Modo 2

Skönt break för Modo som verkligen var nere i en svacka. Det känns som att man bör kunna ta hem den här matchen även om Växjö vaknade till liv precis innan uppehållet. 

Skellefteå - Luleå X

Hemmaplan brukar vara viktigt i mötena mellan lagen men Luleå har riktigt bra målvakter i år och en kuslig förmåga att ta med sig poäng även om man inte spelar på topp. Mitt tips är att båda lagen tar en poäng var vid full tid och Luleå tar det efter straffar. 

Rögle - AIK 1 

Det är just nu stor skillnad på Rögle hemma och borta. När man är på hemmais spelar man ut och gör betydligt matcher än när man spelar borta. Jag tror att Rögle tar tre poäng här mot ett AIK som inte är i riktigt bra slag. Viktiga poäng på spel i bottenmötet och det kommer säkerligen märkas på isen. 

Linköping - Brynäs 1 

LHC har flera spelare som bara öser in poäng medan Brynäs haft det lite tyngre på den fronten, Linköping ligger bra med i tabellen så här långt och har spelat bra, jag tror att man tar hem tre poäng. 

HV71 - Timrå 1 

Visserligen har Timrå gjort det bra de senaste matcherna men HV71 på bortaplan kommer nog bli en alltför tung uppgift. HV71 är ett fantastiskt hemmalag och allt annat än en hemmaseger är lite av en skräll. 

Frölunda - Färjestad 2 

Färjestad har kommit ur sin svacka och har sett ganska bra ut de senaste matcherna. Frölunda blandar och ger, ibland är det helt fantastiskt och andra stunder helt katastrofalt, svårt att tippa när det gäller Frölunda men Färjestad känns starkast. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar