lördag 3 november 2012

Upp till bevis för Örebro

Örebro har inte riktigt motsvarat förväntningarna man satt på sig själva efter den enormt fina inledningen på säsongen. Man dominerade serien och såg ut att dra ifrån väldigt tidigt, ännu tidigare än förra säsongen till och med. Men sen började förlusterna att komma och imorgon blir en viktig match mot Troja. 

Spelartruppen imponerar, förra säsongens grundserie var överlägsen. Örebro ville och byggde vidare från det till den här säsongen. Det värvades in några riktigt bra namn och man fick behålla superstjärnan Jared Aulin. Inledningen på serien var precis så imponerande som man hade kunnat vänta sig, Örebro var en segermaskin som inte såg ut att kunna stoppas mer än i någon enstaka match. 

Men sen började det hacka i spelet och den enorma offensiv man visade upp inledningsvis mattades av litegranna. Visst leder Aulin fortfarande poängligan men Wiklander och Yetman har inte kunnat leverera i samma takt som inledningsvis. Man har redan tappat poäng i 8 matcher, av 18. Förra säsongen så tappade man bara poäng i 20 matcher totalt och då var många av poängförlusterna i slutet på säsongen när Örebro redan var "klara". 

Nu är det match mot Troja och seger här är något Örebro verkligen behöver. Troja är inte alls dåliga även om man har fallit tillbaka från sin start. I början var Troja med och slogs om första platsen och innehade den samma också en kortare stund. Nu är man på en lite rimligare plats i tabellen och det här är en match Örebro måste vinna om man vill haka på Karlskoga och Leksand. 


1 kommentar:

  1. Är säker på att skadorna på diverse viktiga spelare, senaste matchen 7 spelare, är en stor orsak till att det inte riktigt gått som på räls hittills.Kåberg o Adolfsson exempelvis tycker jag är 2 av våra viktigaste spelare när det blir täta matcher.

    SvaraRadera